NUTRISSENTIEL maakt het verschil!

Als u op zoek bent naar resultaten, bent u op de juiste plek!

Elke dag kiezen steeds meer artsen en patiënten NUTRISSENTIEL. Wij zijn een erkend en ervaren bedrijf dat hoogwaardige, effectieve dosisingrediënten met goed bestudeerde associaties aanbiedt. Onze voorbereidingen worden gebruikt en goedgekeurd door duizenden mensen in Europa en daarbuiten.


Kwaliteit en innovatie


We zoeken de wereld af naar de zuiverste grondstoffen en waarvan de goede absorptie, veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk of klinisch zijn bewezen. Kwaliteit en innovatie vormen de kern van alles wat we doen.

Waarden en resultaten


Wanneer u het geld investeert van uw harde werk in de hoop uw gezondheid te verbeteren, heeft u het recht om resultaten te verwachten. Nou ja, wij ook! Onze passie is om mensen zo gezond mogelijk te laten leven. En we willen u helpen groeien en gezond leven.


Wij zijn een bedrijf waar de menselijke premie
Bij NUTRISSENTIEL is iedereen een beslisser omdat we weten hoe te luisteren. Feedback is een van de essentiële ingrediënten voor het succes van onze voorbereidingen.

 

EEN BEDRIJF EN BETROUWBARE VOORBEREIDINGEN

We hebben altijd zeer hoge betrouwbaarheid en puurheid gehouden, en we zullen ze altijd houden. Je kunt goed slapen: de vermeldingen op de dozen weerspiegelen de ingrediënten die aanwezig zijn in de aanvullingen!

ARTSEN VERTROUWEN ONS

En je vertrouwt je dokter. Door NUTRISSENTIEL te kiezen, krijgt u meer, veel meer, dan geavanceerde producten; je hebt een toegewijd team om je te helpen. Ons doel is om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

NUTRISSENTIEL is een bedrijf dat voortkomt uit de bekwaamheid van de oprichter en CEO om de behoeften en wensen van artsen, therapeuten en apothekers te identificeren. Vervolgens riep hij een aantal van de meest getalenteerde, gepassioneerde en deskundige professionals op het gebied van geneeskunde, voeding en voedingssupplementen op om de NUTRISSENTIEL-formules te ontwikkelen met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Hij heeft gewerkt met hooggekwalificeerde en ervaren functioneel medicijnconsulenten om op de hoogte te blijven van de nieuwste bevindingen met betrekking tot voedingssuppletie. Voor de oprichter ligt zijn grootste troef in zijn team. Elk lid zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen zoals u en uw geliefden door veilige en natuurlijke voorbereidingen.

WAAROM WERKT UW ARTS SAMEN MET NUTRISSENTIEL?


Gezondheidswerkers zijn constant op zoek naar de meest actuele en effectieve methoden om hun patiënten te helpen een optimale gezondheid te genieten. NUTRISSENTIEL biedt zorgprofessionals state-of-the-art onderzoek en ontwikkelingen op het gebied van klinische voeding en functionele geneeskunde om hen te helpen in hun praktijk.
Door NUTRISSENTIEL-supplementen te adviseren, weet uw arts zeker dat de door hem aanbevolen preparaten zijn gemaakt van de beste kwaliteit en effectieve ingrediënten. Alle NUTRISSENTIEL-preparaten zijn van farmaceutische kwaliteit, wat betekent dat de productie voldoet aan de normen van goede productiepraktijken en dat de producten veilig, puur en effectief zijn.

We hebben het vertrouwen van artsen gewonnen

Noem een ​​aantal ingrediënten in kleine hoeveelheden om poeder te gooien in de ogen van consumenten die een goede deal denken, terwijl in werkelijkheid de hoeveelheid van vele voedingsstoffen zo laag is dat het onzin is. Het is van cruciaal belang om de juiste dosis te bereiken met de juiste soort voedingsstof.
"Mijn patiënten verdienen voldoende effectieve, goed gedoseerde en zeer hoogwaardige bereidingen tegen de juiste prijs. Dit is wat NUTRISSENTIEL mijn patiënten voorstelt »
- Dokter in PARIS, Frankrijk

Het Wetenschappelijk Comité van NUTRISSENTIEL, een essentiële hulpbron voor uw arts

De professionals die met NUTRISSENTIEL werken, kunnen putten uit de uitgebreide ervaring en kennis van ons wetenschappelijk comité. Het bestaat uit enkele van de beste gezondheidswerkers, elk in hun specialiteit, en dat allemaal in de praktijk. Weinig voedingssupplementbedrijven hebben deze waardevolle hulpbron.

Ons wetenschappelijk comité deelt onderzoek, expertise op het gebied van voorbereiding van de voorbereiding en klinische ervaring om de best mogelijke voorbereidingen te ontwikkelen.

Het Wetenschappelijk Comité organiseert seminars zodat uw artsen de wetenschap tot een klinische praktijk kunnen maken, dat wil zeggen dat het u rechtstreeks ten goede kan komen, patiënt.

Als u of uw arts u vragen over een preparaat stelt of een idee wilt delen, kunt u het voor advies aan het wetenschappelijk comité voorleggen. NUTRISSENTIEL onderhoudt dit soort persoonlijke relatie met gezondheidswerkers en met u!

PATIËNTENBEWUSTZIJN

Wij geloven dat patiënten actief moeten zijn in het kiezen voor hun gezondheid. Daarom geeft NUTRISSENTIEL een bijzonder belangrijke plaats aan het bewustzijn. We bieden voortdurend seminars aan onze beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, die uw directe contacten en informatiebronnen zijn. We bieden patiënten ook materiaal over veel gezondheidsonderwerpen om u op de hoogte te houden. Als u meer wilt weten over hoe natuurlijke stoffen uw gezondheid en uw leven kunnen beïnvloeden, nodigen wij u uit om de volgende informatie te lezen en dit met uw arts te bespreken.


Onderwerpen met betrekking tot gezondheid

U hebt de keuze: of u de effecten van stress op uw lichaam wilt verminderen, uw bot- of gewrichtsgezondheid wilt versterken of gewoon wilt genieten van optimale voeding. De juiste formule, bij de juiste dosering, zal u helpen het gewenste resultaat te bereiken. Raadpleeg nu uw arts en ontdek de voorbereiding (en) aangepast aan uw behoeften.


Life style

Of je nu een atleet, huisvrouw, outdoor liefhebber, student, ondernemer, workaholic of gouden eeuw bent, NUTRISSENTIEL heeft de juiste formule voor je levensstijl om je te helpen om uw gezondheid en uw vitaliteit te optimaliseren.


Accept

Site use cookies