NUTRISSENTIEL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en distributie van voedingssupplementen van hoge kwaliteit.

Beseffende dat er een echte behoefte bestond aan een lijn van voedingssupplementen die door gezondheidsspecialisten voor gezondheidsspecialisten werden gemaakt, heeft NUTRISSENTIEL zijn inspanningen in deze richting gericht.

Voor gezondheidswerkers die met NUTRISSENTIEL werken, is het belangrijkste de kwaliteit van de ingrediënten en effectieve doses.

Met zijn wortels in het onderwijs, heeft NUTRISSENTIEL zich ertoe verbonden om altijd de nieuwste wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van voeding te bieden via seminars en innovatieve conferenties.

Het creëren van ons assortiment supplementen heeft geleid tot veel vragen van clinici voor meer educatie en ondersteuning. We bieden geavanceerde cursussen waarin we het onderwerp chronische ziekten benaderen via een voedingsbenadering.

Door een zeer uitgebreide ondersteuning te bieden via onze onderwijsafdeling en ontwikkelingshulp van uw consult, kunnen we het succespotentieel voor uw patiënten gezonder maken.

Ons team

Geleid door een team getalenteerde en toegewijde professionals met als doel mensen te helpen een gezonder leven te leiden, wil NUTRISSENTIEL zijn belofte nakomen om de beste voedingsproducten te leveren die beschikbaar zijn en de wetenschappelijke ondersteuning bieden die nodig is om resultaten te behalen. optimaal.

Het wetenschappelijk comité van NUTRISSENTIEL bestaat uit voedingsdeskundigen, waaronder Dr. Serge Balon Perin (medisch directeur van NUTRISSENTIEL). Dr. Serge Balon Perin is de auteur van verschillende boeken, waaronder best-sellers. Als u medische of wetenschappelijke vragen over onze producten hebt, zullen antwoorden via deze commissie naar u worden gebracht.

Kwaliteit en efficiëntie

De klanten van NUTRISSENTIEL zijn ervan verzekerd dat ze de hoogste kwaliteit voedingssupplementen ontvangen, geformuleerd en gefabriceerd volgens onze benadering "Voeding is onze wetenschap". Deze filosofie vertaalt zich in onze toewijding aan onderzoek en de wetenschap achter de ontwikkeling van onze producten.

Deze factoren zijn essentieel voor de vervaardiging van een superieur product in kwaliteit en efficiëntie. Door deze aanpak kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd een product van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsbeleid van NUTRISSENTIEL stelt "Practitioners" in staat meer vertrouwen te hebben in onze producten, wetende dat onze voedingssupplementen voldoen aan kwaliteitscriteria boven de industrienormen. Onze evaluatiecriteria bevestigen alle aspecten die van invloed zijn op kwaliteit en efficiëntie:

  • Voorafgaand onderzoek naar effectiviteit.
  • Zuiverheid van de gebruikte werkzame stoffen.
  • Kwaliteitscontroles.
  • Optimale concentratie van de werkzame stoffen.

Van de selectie van grondstoffen tot de productie tot het transport van het eindproduct, NUTRISSENTIEL houdt zich strikt aan de kwaliteitscontrolenormen. Elke stap in het proces wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd effectieve voedingssupplementen krijgen elke keer dat ze bestellen.


Accept

Site use cookies