Wist U dat er CoQ10 en CoQ10 zijn?

UBIQUINOL EXTRA 100 bevat de actieve vorm van co-enzym Q10: ubiquinol; niet te verwarren met ubiquinone!
Ubiquinol is de gereduceerde vorm van CoQ10, die direct door het lichaam kan worden gebruikt en fungeert als een krachtige antioxidant die de celveroudering vertraagt ​​en zorgt voor een betere energieproductie op mitochondriaal niveau.
Onze Japanse partner Kaneka is de enige producent van kwaliteit Ubiquinol die op de markt verkrijgbaar is.


Waarom biedt ons dieet onvoldoende Ubiquinol?

Vanaf de leeftijd van 30 beginnen de cellulaire reserves van ubiquinol af te nemen. Het gehalte aan CoQ10 in onze voeding is extreem laag. Om het equivalent van een capsule UBIQUINOL EXTRA (100 mg) te verkrijgen, zouden we 3,5 kg rundvlees, 120 blikjes sardines, 60 avocado's of 33 eetlepels olijfolie moeten eten!

Een tekort aan CoQ10 resulteert in:

  • vroege veroudering
  • een verzwakking van het immuunsysteem
  • afname van energiereserves
  • verminderde uithoudingsvermogen
  • Er is aangetoond dat de natuurlijke niveaus van ubiquinol samengevouwen zijn bij patiënten met cardiovasculaire, neurologische, lever- of diabetische aandoeningen.


Waarom UBIQUINOL EXTRA 100?

Kaneka heeft meer dan een decennium lang gewerkt aan de ontwikkeling van een stabiel ingrediënt zonder bijwerkingen.
UBIQUINOL EXTRA 100 wordt geproduceerd door de natuurlijke fermentatie van gist en is het enige ubiquinol dat beschikbaar is als een stabiel en bio-identiek voedingssupplement.
Het is een essentiële aanvulling voor diegenen die een actieve levensstijl hebben, maar ook voor sporters of degenen die hun immuunsysteem willen verbeteren, hun cellen willen beschermen en een gevoel van vreugde van het leven willen hebben.

Stop met jezelf af te vragen waarom je elke dag UBIQUINOL EXTRA 100 gebruikt, vraag jezelf af waarom je het niet doet!